Diensten

Bedrijfsvideo

Ook voor een bedrijfsvideo ben ik beschikbaar. Zowel voor een kleinere ondernemer als voor een corporatevideo voor bedrijven. Aangezien ik mijzelf altijd op het gebied van (visuele) storytelling wil verbeteren en richten probeer ik mij dan ook vooral te onderscheiden op conceptueel vlak, en hier een zo origineel mogelijke video voor te verzinnen/maken (tot dusver hier de mogelijkheid en vraag voor/naar is). Uiteindelijk bepaalt de klant natuurlijk het idee en de video maar voor nieuwe ideeën sta ik altijd open!
Bruiloft

Sinds een aantal jaar heb ik de eer om een van de mooiste dagen van een bruidspaar hun leven te filmen! Voor meer info over mijn werkwijze (die niet definitief is en natuurlijk op ieder zijn eigen dag kan worden aangepast) en de prijzen, kijk hiervoor even op mijn andere website: www.echtgenoten.com
Documentaire

Wat vaak niet in opdracht is en vooralsnog meestal opdrachten zijn die ik zelf verzin/maak zijn documentaires. Mijn ultieme doel is het vertellen van eigen verhalen en dit door het medium van film, wat ik persoonlijk ook (meestal) het beste medium vind voor een verhaal, en dit verhaal kan een documentaire zijn maar ook een fictie film. Het lijkt me dan ook heel leuk als iemand een samenwerking aan wil gaan op het gebied van een documentaire! Een aantal documentaires die ik heb gemaakt zijn publiekelijk vertoont maar zijn niet te vinden op internet, mocht je hier benieuwd naar zijn dan kan ik altijd een privé linkje sturen.

Hit enter to search or ESC to close